Hjerte Huset

Yi Jin Jing - Den led-, sene- og muskelforandrende

Dette sæt flydende QiGong bevægelser er sammensat af 12 unikke positioner, der er effektiv træning. Øvelserne er tilegnet begyndere og øvede. De er relativt nemme at lære og giver ret hurtigt velvære i kroppen samt et optimeret energi-flow. De styrker led, sener og muskler samt lindrer ryglidelser og forøger kroppens flexibilitet m.m.  

Yi Jin Jing er en klassisk QiGong form, som oprindeligt blev udviklet i Shaolin templet i Henan Provinsen for omkring 1500 år siden, men har måske også rødder endnu længere tilbage i tiden. Denne specifikke YiJin Jing form er tilegnet begyndere og øvede. 

Yi Jin Jing er en af de bløde og meget velgørende QiGong stilarter. Den kan varmt anbefales til alle, der ønsker stort udbytte af sin QiGong på relativt kort tid.

Formen er effektiv træning og velegnet især til vores klima med vind, fugt og kølige årstider, der nemt belaster nyrer, knogler og led. De mange stræk, rotationer og twist har en gavnlig virkning på hele kroppen samt den livs-essens (Jing) og bringer sindet i ro.

Den er særdeles velegnet til genoptræning efter sygdom eller skader. Bevægelserne kan udføres siddende på en stol.

I Kina betragtes den som en værdifuld motionsform.

Næste workshop med Yi Jin Jing:

Dato: Lørdag den 29. juni 2024 

Tid: kl. 10.00-15.00

Pris: 320,00 incl. frokost

Link til tilmelding hos Fora Fritid: https://fora-fritid.dk/kurser?course=24-1-0638B

Underviser Ulla Kronel 23384584

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn