Chi Nei Tsang  (cnt) er en af de mest dybtgående terapeutiske massageformer i klassisk kinesisk og taoistisk medicin. Massagen er holistisk og støtter fysisk, mental, følelsesmæssig og åndelig udvikling.

Chi betyder energi og Nei Tsang indre organer. CNT tilfører energi til de indre organer, så de kan fungere og arbejde mere harmonisk og effektivt. CNT praktiserende er uddannet i Qi Gong og arbejder med en dyb, blød og blid berøring.

I CNT arbejder man ud fra den visdom der dyrkes i taoistisk discipliner som Tai Chi, Qi Gong og taoistiske meditationer.

Der masseres på det abdominale område med udgangspunkt fra navlen. Ved undfangelsen dannes den første celle i navlen og hver del at kroppen udvikler sig i en spiral omkring denne første celle. Dvs at navlen er tilsluttet direkte til alle dele af kroppen og ved at arbejde på navlen kan vi påvirke hele kroppen.

Når man afgifter kroppen på det fysiske plan, må der også gives slip på det følelsesmæssige plan. Alle vores ubearbejdede følelser er gemt i vores fordøjelsessystem.

Læs mere:
cntschool.com